botiga


goldberg varvara

cd varvara - variacions goldberg

Les "Variacions Goldberg", escrites per Johann Sebastian Bach cap al 1740 al cim de la seva maduresa, són un prodigi de tècnica compositiva i un veritable monument d'arquitectura musical que constitueixen el quart llibre dels seus Exercicis per a teclat.

En aquesta edició, la pianista russa Varvara ens ofereix la lectura personal d'aquesta obra icònica de Johann Sebastian Bach enregistrada en directe en un recital íntim davant del públic de l'església Romànica del Monestir Santa Maria de Cervià de Ter (Girona).

Varvara executa el conjunt de variacions en la seva forma completa amb totes les repeticions, mantenint-se fidel a la partitura i donant com a resultat un enregistrament que s'estén al llarg de dos CDs.

Nascuda a Moscou, Varvara Nepomnyaschaya es va formar a l'Escola de Música Gnessin i al Conservatori Estatal Txaikovski de Moscou amb Mikhail Voskressensky i posteriorment a Hamburg amb Evgeni Koroliov. El 2006 va ser guardonada al Concurs Internacional Bach de Leipzig i el 2012 va guanyar el Primer Premi del Concurs Géza Anda de Zuric.

carmina burana

dvd carmina burana - la fura dels baus

Gravació en directe de l’èxit internacional de La Fura dels Baus. Aquesta producció del Carmina Burana de Carl Orff, ja s’ha convertit en tot un clàssic de l’escena internacional, presentada per tota Europa, Àsia i América, i que té l’honor de ser l’obra més representada en tota la història de la Fura dels Baus.

La roda de la Fortuna, representada per un cilindre de vuit metres de diàmetre, presideix l’escenari on més de 60 artistes en entre orquestra, cor, cantants i ballarines ens faran gaudir de la poderosa música de Carl Orff.

Una lluna gegant, el desglaç, un èxtasi floral, una verema en directe, les tavernes, cantants penjats de grues i submergits en vi, aigua i foc... així és el Carmina Burana de La Fura dels Baus.

Gravat el 22 de març del 2016 al Teatre Tívoli, Barcelona.

Varvara Haendel

cd varvara - händel

En aquest enregistrament Varvara interpreta les suites 4, 5 i 7 de les "Vuit grans suites", estructurades sobre danses contrastades a l'estil francès, que Händel va compondre després d'haver-se establert definitivament a Londres i fundat la Royal Academy of Music, institució en la qual triomfaria com a compositor operístic.

Varvara també interpreta les suites per a clave de Händel, autèntiques joies musicals de petit format que resumeixen la música europea del moment, amb una síntesi natural de música alemanya, francesa, italiana i espanyola.