Qui som

Presentació

Temporada 2018

Sembla que va ser ahir quan vam començar i ja hem complert una dècada, en què Ibercamera ha presentat 78 concerts a l'Auditori de Girona.

El suport continuat i creixent dels aficionats gironins a la música ens dóna força per a presentar aquesta 11a Temporada, que, seguint la línia de les anteriors, compta amb extraordinaris esdeveniments com l'actuació del Quartet Casals en un 20è aniversari celebrat mundialment o el debut d'una llegendària Philharmonia de Londres, una orquestra gran entre les grans.

Qui som

Ibercamera és la promotora privada de concerts que organitza, des del 1985, la Temporada de concerts de música clàssica de més prestigi a Catalunya. Forma part de GrupCamera, un conjunt d’empreses de serveis musicals actiu en el circuit musical i internacional des de fa més de trenta anys.

A partir de la construcció de l’Auditori de Girona, amb vocació descentralitzadora i amb l’objectiu de poder fer arribar la música clàssica a Girona, hi va presentar l'any 2008 la seva 1a Temporada, creant la primera temporada estable de música clàssica a la ciutat.

 

Missió

L’activitat d’Ibercamera està basada en fomentar i donar suport a la música clàssica com a patrimoni comú de la cultura europea, donant accés universal a la música clàssica amb la màxima excel·lència artística.

 

Visió

Ibercamera treballa per continuar sent líder en el mercat amb generació de valor per a la societat i els aficionats, contribuint al manteniment d'una tradició que no només ens enriqueix, sinó que també ens prestigia i ens distingeix.

 

Objectius i valors

Els nostres objectius i valors es concentren en aquests set punts claus:

  • Lideratge
  • Qualitat
  • Internacionalitat
  • Plataforma de projecció
  • Accessibilitat a la música clàssica
  • Concertació público-privada
  • Compromís de servei