A qui donem suport

A QUI DONEM SUPORT

JOVES

Fer la música clàssica accessible als joves és un dels nostres pilars. Per aquest motiu, oferim diversos descomptes i promocions:

- Promoció per a escoles de música: destinada a facilitar l’accés als estudiants d’escoles de música i conservatoris de la província de Girona, oferint entrades amb més d’un 50% de descompte per a tots els nostres concerts.

- Programa d’abonaments joves: dirigit als menors de 29 anys, que ofereix entrades per a tots els concerts a partir de 5 euros.

- Escena 25:dirigida a tots els menors de 25 anys, oferint entrades per a tots els concerts a un preu d'entre 3-10 euros.

APROPA CULTURA

Des del passat gener, Ibercamera s’ha unit al programa Apropa Cultura, oferint així un conjunt de localitats dels seus concerts de les  Temporades a entitats socials que treballen amb persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social, tant en àmbits preventius com d’intervenció directa. Ibercamera Girona disposa d’entrades a 3€, localitzades en zones preferents i adaptades a persones amb mobilitat reduïda, amb una atenció personalitzada.

 

Ibercamera té la voluntat de refermar el seu compromís social i potenciar així, el dret de tota la ciutadania a gaudir de la cultura.