Per què donar suport?

QUI SOM

Ibercamera és la promotora privada de concerts que organitza, des del 1985, la Temporada de concerts de música clàssica de més prestigi a Catalunya. A partir de la construcció de l’Auditori de Girona, amb vocació descentralitzadora i amb l’objectiu de poder fer arribar la música clàssica a Girona, hi va presentar l’any 2008 la seva 1a Temporada, creant la primera temporada estable de música clàssica a la ciutat.

- Més de 670 abonats.
- Més de 3.000 clients.
- Més de 98 concerts programats.
- 85% d’ocupació en els concerts.
- 12 Temporades de tradició musical privada.

L’element vital de la nostra entitat són els nostres abonats, membres de la societat civil, amb una composició plural, cosmopolita i socialment transversal. Pertanyen a col·lectius molt variats que inclouen empresaris, artistes, intel·lectuals, estudiants, etc. Però tots tenen com a vincle d’unió l’amor a l’art, a la cultura i a la música.

Ibercamera forma part de GrupCamera, un conjunt d’empreses de serveis musicals actiu en el circuit musical espanyol i internacional des de fa més de trenta anys.

 

Missió

L’activitat d’Ibercamera està basada en fomentar i donar suport a la música clàssica com a patrimoni comú de la cultura europea, donant accés universal a la música clàssica amb la màxima excel·lència artística.

 

Objectius i valors

  • Esperit de servei a les persones a través de la música.
  • Treball en equip amb el màxim rigor i respecte.
  • Recerca de l’excel·lència en la programació.
  • Creació d’experiències inoblidables per als amants de la música.
  • Innovació des del respecte a la tradició.

 

La nostra temporada

La programació es basa en criteris d’excel·lència i accessibilitat i es prepara artesanalment per conformar una proposta rica, variada i equilibrada, convidant als artistes i orquestres que per coneixement, tradició i sensibilitat són capaços d’arribar a l’essència de l’obra i l’ànima del compositor.

 

 

 

IBERCAMERA GIRONA EN XIFRES

670
Abonats
85%
D'ocupació als concerts
98
Concerts programats
41.469
Entrades venudes