RÈQUIEM DE MOZART

 

  • János Kovács i l'Orquestra Nacional d'Hongria tornen a l’Auditori de Girona

El Mestre János Kovács i l'Orquestra Nacional d'Hongria ens van sorprendre en el seu homenatge a Kocsis amb una Simfonia "Júpiter" que difícilment oblidarem. Kovács, un gran mozartià, i l'Orquestra Nacional d'Hongria, una de les més reconegudes orquestres europees, tornen a la Temporada el proper 22 d'abril.

  • Mireia Barrera i el Cor Madrigal

Mireia Barrera, reconeguda com una de les més grans directores de cor del món, torna a Ibercamera amb el seu Cor Madrigal per interpretar el cèlebre Rèquiem de Mozart. El Cor, fundat el 1951, és una de les formacions corals més destacades del país que ha estat dirigit per grans batutes com Celibidache, Frühbeck de Burgos, Gergiev, Hager, Mena o Rostropovich.

  • El Rèquiem de Mozart

El proper concert de l’11a Temporada estarà dedicat íntegrament a Mozart. S'iniciarà amb l’estil contrapuntístic de l'Adagio i Fuga, en do menor, que donarà pas a les exquisides melodies de la Simfonia núm. 39, en mi bemoll major. El concert conclourà amb el cèlebre i inacabat Rèquiem de Mozart, la dinovena i última missa escrita pel compositor.