ELS IMPROMPTUS DE BALDOCCI

Programa
CHOPIN, Impromptu núm. 1, op. 29
CHOPIN, Impromptu núm. 2, op. 36
CHOPIN, Impromptu núm. 3, op. 51
CHOPIN, Fantaisie – Impromptu, op. 66
CHOPIN, Balada núm. 4, op. 52
BEETHOVEN - LISZT, Simfonia núm. 5, en do menor, op. 67

 

Diumenge 10 de febrer de 2019 | 19.00 H | Sala de Cambra de l’Auditori de Girona

 • INAUGURACIÓ DEL CICLE DE CAMBRA
  El pròxim 10 de febrer s’inaugura el Cicle de Cambra de la 12a Temporada Ibercamera Girona. Aquesta modalitat de cicle, que inclou quatre concerts de música de cambra, seguirà sent la plataforma específica per a donar a conèixer joves intèrprets i artistes del nostre país. Aquesta vegada comptem amb el debut de dues formacions: el Trio Fortuny i el Cosmos Quartet.
   
 • EL DEBUT DE GABRIELE BALDOCCI
  Gabriele Baldocci debutarà a la Temporada Ibercamera Girona al concert inaugural del Cicle de Cambra. Després de sorprendre i entusiasmar amb el seu debut amb Martha Argerich el gener de 2018 al Palau de la Música Catalana, aquesta vegada, Girona serà escenari del seu debut en recital sol a Ibercamera. El pianista és un artista amb un ampli repertori que inclou tant obres originals com multituds de transcripcions per a piano, com la que presenta en aquest concert, la Simfonia núm. 5, en do menor, op. 67 de Beethoven transcrita per Franz Liszt.
   
 • ELS IMPROMPTUS DE CHOPIN
  Frédéric Chopin compongué la majoria de les seves peces per a piano sol; la seva obra va ser clau, ja que va obrir nous horitzons i possibilitats a la tècnica pianística. Entre 1835 i 1864, el compositor escrigué un total de quatre Impromptus, els quals podrem escoltar en aquest concert; els Impromptus de Chopin són obres expressives, de més durada que els Nocturns i generalment, marcats per una expressió alegre, sense trets dramàtics. El darrer dels quatre que Chopin escrigué, Fantaisie – Impromptu, op. 66., és el més antic i el més cèlebre. Fou publicat pòstumament, ja que el compositor no va voler que veiés la llum.