Ecos del concert: Mireia Farrés i Mercè Hervada

Mireia Farrés ens va encisar diumenge transmetent-nos la seva qualitat musical, energia i mostrant la seva alegria de viure en les seves actuacions, al costat de la gran pianista Mercè Hervada davant un públic sorprès per una proposta musical tan poc habitual en les nostres programacions.

Ens presentaven un repertori del segle XX i XXI, amb grans obres per a trompeta de compositors contemporanis. Vam voler saber per què han escollit aquest programa i si té algun significat especial per a elles. Farrés ens va dir: "Tenint en compte que el repertori pròpiament escrit per a piano i trompeta tampoc data de molt abans del segle XX, hem triat unes obres que ja fa temps que formen part del nostre vocabulari cambrístic, on ens sentim còmodes i pensem que té la qualitat musical i interpretativa que es mereix. Moltes de les obres tenen connotacions personals ja que foren escrites per gent que coneixem i que foren del nostre entorn, així que fan la seva música sigui molt a prop nostre. En general pensem que ha quedat un programa molt interessant perquè es pugui gaudir tant si ets familiar amb l’instrument com si no."

 

El recital es va acabar amb la interpretació de Peça en forma d'Havanera de Maurice Ravel i Schön Rosmarin de Fritz Kreisler.

Amb aquest concert del Cicle de Cambra, donem per acabada la Temporada. Ben aviat t'informarem de la programació de l'any vinent; esperem que ens hi acompanyis! Fins ben aviat!