Ecos del concert: Filharmònica de Copenhaguen

Diumenge al vespre va tenir lloc el concert de cloenda del Cicle Simfònic de l’11a Temporada Ibercamera Girona, una cita molt especial que va acabar amb una gran festa dalt de l’escenari. Sota la batuta del característic Toshiyuki Kamioka, la Filharmònica de Copenhaguen ens va oferir, en primera audició a Girona, l’Obertura “Helios” de Nielsen seguidament el Concert per a violí en re major de Txaikovski interpretat per la meravellosa Baiba Skride. Durant la segona part del concert, es va interpretar la majestuosa Simfonia núm. 9, en mi major del “Nou món” de Dvořák

Els dos bisos, Dance of the Cockerels” de l’òpera “Maskarade” de Nielsen i “Champagne Galop” de H. C. Lumbye van ser els encarregats de tancar el darrer concert simfònic de la Temporada, amb tot el públic dempeus, aplaudint i somrient. Va ser un gran vespre de celebració!

Ha estat un plaer tocar a la ciutat de Girona, en aquest magnífic auditori. Em sento molt feliç d’haver pogut compartir el Concert per a violí de Txaikovski amb aquest públic, ens comentava Baiba Skride.

Gràcies per acompanyar-nos en aquesta Temporada, que creiem que ens ha donat a tots moltes satisfaccions i que esperem que hagin gaudit. Ja estem enllestint la de l’any vinent. Fins ben aviat! Us hi esperem!