Presentació

Ibercamera és la promotora privada de concerts de música clàssica de més prestigi a Catalunya.

El reconeixement de l’afició musical catalana es reflexa amb els més de 1000 concerts presentats i en milions d’entrades venudes des de 1985. La nostra oferta abarca tots els gèneres i èpoques de la música clàssica: del Barroc a les Avantguardes, passant pel Romanticisme; de les obres mestres de la música simfònica a la intimitat del recital. La programació de les nostres temporades, sempre equilibrades, riques i variades en la tria del repertori, ens la serveixen les millors orquestres, directors i solistes del panorama internacional.

Qui som
Col·labora amb nosaltres
Col·laboradors i Patrocinadors

Qui som

Ibercamera forma part de GrupCamera, un conjunt d’empreses de serveis musicals actiu en el circuit musical nacional i internacional des de fa més de trenta anys.

Missió

A partir de la construcció de l’Auditori de Girona, amb vocació descentralitzadora i amb l’objectiu de poder fer arribar la música clàssica als aficionats de Girona, hi va presentar l'any 2008 la seva 1a Temporada , creant la primera temporada estable de música clàssica a la ciutat amb l’objectiu de consolidar una tradició filharmònica.

La música clàssica és un llenguatge abstracte i per tant universal. És el gran patrimoni comú de la cultura europea. Ibercamera és més que una temporada de concerts. Tota la seva activitat està basada en fomentar i recolzar aquest patrimoni, donant accés universal a la música clàssica amb la màxima excel·lència artística.

Visió

Ibercamera treballa per continuar sent líder en el mercat amb generació de valor per a la societat i els aficionats, contribuint al manteniment d'una tradició que no només ens enriqueix, sinó que també ens prestigia i ens distingeix.

Objectius i valors

  • Lideratge
  • Qualitat
  • Internacionalitat
  • Plataforma de projecció
  • Accessibilitat a la música clàssica
  • Concertació público-privada
  • Compromís de servei

COL·LABORA AMB NOSALTRES

Ibercamera ha desenvolupat un programa de Patrocinis dirigit a empreses i institucions interessades en recolzar projectes culturals que es defineixen des del rigor i l’excel·lència.

En el context socio-econòmic actual es crucial invertir en innovació i creativitat i trobar noves maneres de reforçar l’empresa fomentant el treball en equip, l’esforç individual i impulsant les relacions de l’empresa amb els seus col·laboradors externs.

La música clàssica i l’assistència a concerts és una activitat que proporciona molts beneficis individuals i colectius ja que permet transmetre els valors de l’esforç i el treball mitjançant el símbol de l’orquestra. Al mateix temps, la música fomenta l’acceptació del lideratge i és una tècnica de relaxació emocional.

Si desitja més informació sobre el nostre Programa de Patrocinis, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres:

Mònica Tarré, tel.: 93 317 90 50, c/e: mtarre@ibercamera.com

Col·laboradors i patrocinadors

Agraïm profundament el suport de les institucions i empreses que any rere any ens fan confiança.

Amb el suport de:

Amb la col·laboració de:

 

  •               
  •